Avantaje birouri din containere

Efervescenta recenta a pietei birourilor reprezintă o oportunitate careia BETTER HOUSE ii raspunde afirmativ: oricat de speciale si solicitante ar fi activitatile tale, te ajutam sa construiesti biroul perfect, si anume acela care sa iti faca businessul, munca, studiul si, de ce nu, hobby-urile usoare si placute.

Disponibilitate imediata

Nu vei astepta ani de zile pentru construirea cladirii de birouri

Design conceptual

Cum iti doresti, asa il construim.

Flexibil

Compartimentare individuala, modularitate maxima, adaptabile și extensibile - adica grupate dupa dorinta si nevoia ta - un hub cu 15 birouri? Se poate. Un singur birou, dar de dimensiuni mari? Cu siguranță se poate.

Dimensiuni diferite

Date de modularitate si de felul in care ne jucam cu containerele. Cum? Oricum.

Lumina naturala datorita diferitelor tipuri de geamuri

Ca sa fii cu adevarat productiv si inspirat la birou.

Echipament de siguranta

Sistemul constructiv de protectie impotriva incendiilor pentru containere individuale sau module de containere se incadreaza in cele mai inalte clase de rezistenta la foc si iti ofera un grad de protectie ridicat (panouri PIR, usi RF). Putem folosi pentru siguranta la exterior sisteme de control acces si supraveghere video.

Dubla izolatie termica

Pentru ca atributul nostru principal este confortul crescut indiferent de anotimp.

Cu o cerere crescanda in context post-pandemic din toate segmentele de piata, de la IT&C la farma, cu mai multe companii straine care vor sa intre in Romania, am dezvoltat capabilitatea de a realiza birouri personalizate, din containere portabile sau containere de tip birou, cu finisaje si dotari premium.

Spre deosebire de containerele de birou obisnuite, atmosfera creata prin birourile BETTERHOUSE stimuleaza performata de top. Utilizand designul de top si confortul ridicat, linistea, temperatura ambientala si confortul sunt calitati ale produsului nostru de care te vei bucura nespus.

In functie de proiect, iti punem la dispozitie diferite optiuni de echipare si accesorii pentru containerele birou si de locuit, astfel incat sa putem crea impreuna spatii profesioniste, care reflecta in mod curat si elegant concepte de brand si pozitionare premium.

Elementul spectaculos nu lipseste nici din finisajele interioare si exterioare, tinta noastra fiind ca prin birourile BETTERHOUSE din containere sa simti ca ai facut alegerea compatibila cu ambitiile afacerii tale.

Contacteaza-ne pentru oferta personalizata.