Case pe structura usoara din otel zincat

Superioritatea designului  in ceea ce priveste casele pe structura din otel zincat sunt foarte importante. Astfel se pot onora comenzi personalizate precum: casa cu piscina, casa cu gradina, casa prefabricata cu doua nivele, casa prefabricata cu un singur nivel la preturi mai mult decat decente. Better House a realizat multiple proiecte rezidentiale atat in tara cat si in strainatate. Unele proiecte au fost sub forma de proiecte individuale, pe cand altele au fost proiecte rezidentiale ample.

Tinem sa amintim ca nu sistemul prefabricat din otel, ci anume productia si acoperirea sistemului pe structura din otel zincat disting aceste case de otel usor de alte constructii, atat in ceea ce priveste calitatea, cat si aspectul. Principalul motiv pentru aceasta este eliminarea libertatii de proiectare si a conexiunilor intre panouri in productie.

Cu stiluri de acoperire foarte diferite, clientii pot alege un model potrivit cu particularitatile propriilor regiuni. Acest lucru asigura ca structura este complet eliminata din sistemul prefabricat si ca este creata o alta structura foarte placuta.

Casele pe structura din otel usor produse de Better House au atras recent un mare interes si cerere din partea Europei. Proiectele de case pe structura din otel zincat, inclusiv cele din Olanda, Germania si Elvetia, se afla inca in constructie.