Case din container de vacanta

La mare, la munte, printre dealuri, aproape de livada ta favorita sau la distanta perfecta incat sa vezi rasaritul sau apusul, dupa preferinte: cu casele de vacanta din containere personalizate asa cum doresti tu, nu mai ratezi niciun concediu in afara orasului.

Datorita costurilor relativ mici de productie, in Europa de Vest si in Statele Unite ale Americii, casele din containere au devenit din ce in ce mai populare, fiind folosite drept locuinta permanenta, temporara sau de vacanta.

Nu exista limita de spatiu sau de etajare, pentru ca pot fi imbinate in functie de viziunea pe care tu o ai despre casa ta ideala de vacanta. Cu terasa? Da, se poate. Cu gradina pe acoperis – absolut, da! Si e din ce in ce mai bine: finisajele din interior sau exterior pot fi personalizate, realizand ceea ce numim pe piata de design lux accesibil, o formula de amenajare in buget acceptabil, dar prin care cladirea devine mai spectaculoasa, atit la interior cit si la exterior. Dar, fii fara grija, pana si aspectul estetic superior este dat acoperit de arhitectii nostri interni si al caror onorariu este inclus in pretul nostru de lucru.

Casele de vacanta pe care le realizam din containere personalizate sunt realizate la cheie si raspund, intocmai, stilului tau de viata. Esti scutit de bataia de cap aferenta constructiei in regim propriu, obtii calitate ridicata in pret mai mic, in fiecare etapa a proiectului ai propriul tau expert cu care te poti sfatui. Respectam standardele ISO de calitate astfel incat tu sa obtii o constructie rentabila si sigura.

Case de locuit din container

In spiritul celor scrise mai sus, o casa moderna construita din containere personalizate ar putea rivaliza cu vilele de lux.

Ca sa mai facem inca un pas  spre casa ta de vis, iti spunem ca imbinarea modulelor se realizeaza prin tehnologii specifice, pot fi construite cu sau fara fundatie, in functie de viziunea ta si de proiectul pe baza caruia vom construi. Mai mult decat atat, acoperisul casei poate fi tip terasa sau in pante.

Ai aceleasi alternative si libertate de alegere si la finisajele de interior.

Procesul construirii unei case container – cum se construieste visul tau?

Cum se intampla magia? Cum capata forma o casa container de vacanta? Vrem sa intelegi procesul pe indelete. Ne intalnim, proiectam, alegem interioarele, construim si livram – cei cinci pasi care te despart de casa ta de vacanta din containere de locuit. Evitam sa spunem ca sunt pasi simpli, dar ne place sa credem ca ii facem simpli pentru tine.

Rolul nostru este de a te face sa intelegi fiecare etapa si de a lua impreuna cele mai informate decizii, pentru ca, in final, sa ai într-adevar casa din containere la care ai visat in configuratia pe care ai dorit-o.

Ce se intampla in cadrul construirii unei case din container, in linii mari, in cei cinci pasi, gasesti mai jos:

Stabilirea proiectului – compartimentari interioare, finisaje interioare, finisaje exterioare – discutam despre nevoile si dorintele pe care le ai de la spatiul tău.

Stabilirea bugetului si intocmirea contractului – incepem efectiv sa lucram la spatiul tau de vis prin slefuirea aspectelor administrative.

Productia casei modulare – noi construim, iar tu astepti sa-ti vezi visul cu ochii. La propriu.

Livrare – visul tau e gata. Bucura-te.

Contacteaza-ne pentru oferta personalizata.